Stiltewandeling / Loopmeditatie

wat is en waarvoor

In de huidige maatschappij waarin we steeds drukker zijn, worden onze hersenen onophoudelijk geprikkeld en krijgen we een steeds grotere behoefte aan ontspanning en rust. Door te mediteren kunnen je lichaam en je geest relaxen. Je maakt (meer) contact met je lichaam en ervaart wat er op dat moment is.

YogaMo biedt stiltewandelingen / loopmeditaties aan op diverse mooie locaties in de natuur. Loopmeditatie is een van de oudste vormen van meditatie. Het is voor iedereen die even wil opladen en rust wil vinden in het drukke bestaan.

We wandelen met elkaar in stilte met vertraagde pas. Met elke voetstap volg je je ademhaling en keer je terug naar de werkelijkheid van dit moment. Je loopt in het hier en nu en laat de alledaagse stress van ”het achter jezelf aanlopen” los. En af en toe staan we letterlijk stil en sluiten we onze ogen. Je ervaart steeds meer ontspanning en ruimte. Hierdoor is het mogelijk naar binnen te keren en/of te genieten van wat er is, een prachtige natuur, elk seizoen weer.

“Toen de Boeddha ontwaakte, liep hij met volle aandacht de natuur in en genoot van alles wat hij waarnam. Treedt in de voetsporen van de Boeddha…”

Je kunt hier klikken voor mijn blog over loopmeditatie.

De eerstvolgende loopmeditatie wordt nog gepland.

€ 5,00 per persoon
Graag betalen op de dag zelf

Je kunt je tot uiterlijk 1 dag voor de loopmeditatie aanmelden door je gegevens te mailen naar info@yogamo.nl of door je telefonisch aan te melden via 06 30 01 85 95.