Yoga en klankschalen workshop

YogaMo organiseert samen met klankschaalmasseur Adriana Kooij regelmatig in Babberich een bijzondere avond yoga en een klankschalensessie. Voor 2018 worden de data nog bekend gemaakt.

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning en heling. Eerst een uur heerlijk met je lichaam bezig zijn tijdens een yoga sessie met meditatie en ontspanningsoefeningen. Daarna kun je liggend op een matje je laten onderdompelen in een warm bad van klankschalen en andere (pure) instrumenten. Door de meditatie en ontspanningsoefeningen kom je tot rust en kun je meer ontspannen genieten van het tweede deel van de avond.

De ervaring van het luisteren naar het geluid van de klankschalen heeft een speciaal effect op je lichaam en je geest. Door het aanslaan van een klankschaal ontstaan trillingen die veelal ontspannend en ordenend werken.

Als golven je kunnen meevoeren dan geldt dat zeker voor de golven van het geluid van klankschalen. Door de subtiele klanken van klankschalen verbetert de ontspanning, de acceptatie en tevredenheid. De klanken benadrukken de innerlijke stilte in jou. Deelnemers ervaren dat de klanken van klankschalen weldadig en rustgevend zijn. Een bijzondere avond dus, een innerlijke ontspannen reis”.

Wij nemen je graag mee op deze ontspannende reis.

€ 15,00 per persoon inclusief thee na afloop.
Graag betalen op de dag zelf.

Je kunt je tot uiterlijk 2 dagen voor de avond aanmelden door je gegevens te mailen naar info@yogamo.nl of te bellen via 06-30018595.

YogaMo kan de workshop yoga en klankschalen ook bij jou op locatie organiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Misschien een leuk idee voor een bedrijfsuitje of familiefeest?