Luisterwandeling en Stiltewandeling

YogaMo biedt luisterwandelingen en stiltewandelingen aan op diverse locaties in de natuur.

Luisterwandeling
Heb je behoefte aan een luisterend oor? Voor een kwestie die in je leven speelt?  Samen wandelen, naast elkaar, in de natuur, krijg je alle ruimte om te vertellen wat je op je hart hebt. En ik luister met heel mijn hart naar jouw verhaal, zonder in te breken, zonder oordeel. En vanuit verbinding stel ik af en toe een verdiepende vraag.
Het in alle vrijheid kunnen vertellen wat er bij jou speelt is helend voor jou.

In de huidige maatschappij is er weinig ruimte om echt naar elkaar te luisteren. De ander echt te horen en te zien. Ik bied je graag een empathisch luisterend oor.

Je kunt een afspraak met mij maken via 06 30 01 85 95 of mij mailen info@yogamo.nl. In overleg bepalen we de kosten en kiezen we een voor jou fijne locatie.

Stiltewandeling
De anderhalf uur durende stiltewandeling is voor iedereen die even wil opladen en rust wil vinden in het drukke bestaan. In de huidige maatschappij, worden onze hersenen onophoudelijk geprikkeld en krijgen we een steeds grotere behoefte aan rust. Door te wandelen in stilte kalmeren je lichaam en je geest en ervaar je de kracht van de stilte.

We wandelen met elkaar in stilte met vertraagde pas. Met elke voetstap volg je je ademhaling en keer je terug naar de werkelijkheid van dit moment.
Je loopt bewust, maakt contact met de aarde, maakt contact met je lichaam, je denken vermindert, je laat de alledaagse stress van ”het achter jezelf aanlopen” los. Af en toe staan we letterlijk stil en sluiten we onze ogen. Je ervaart steeds meer ontspanning en ruimte. Je ziet en hoort wat er is, binnen en buiten, een krachtige stilte en een prachtige natuur.

In de agenda kun je zien waar en wanneer ik stiltewandelingen gepland heb. Je kunt je tot uiterlijk 1 dag voor de stiltewandeling aanmelden door je gegevens te mailen naar info@yogamo.nl of door je telefonisch aan te melden via 06 30 01 85 95. Kosten zijn € 7,00 per persoon, graag betalen op de dag zelf.

Stiltewandelingen op maat
Wil jij met een eigen groep een stiltewandeling ervaren? YogaMo biedt ook stiltewandelingen op maat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Je kunt hier klikken voor mijn blog over loopmeditatie.