Workshops

Het is mogelijk een workshop bij jou op locatie en/of organisatie te doen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

Even niet aan het werk
De workshop staat in het teken van loskomen van werk, toetsenbord en computer. We doen oefeningen voor de ogen, nek, schouders en ademhaling. Een les om je geest en lichaam tot rust te brengen.

De zonnegroet
In deze workshop komt de zonnegroet uitgebreid aan bod. We bouwen de zonnegroet stap voor stap op en voeren tenslotte de hele serie uit. De zonnegroet is een vaste yogaserie die al eeuwenoud is. Van oorsprong als groet aan of eerbiedige buiging voor de zon.

Out-of-the-box
In deze workshop trainen we de linker en de rechterhersenhelft. We doen daarvoor allerlei verschillende zittende en staande oefeningen. Ervaar hoeveel energie je krijgt van deze out-of-the box les.

Mindfulness
Deze workshop laat je kennismaken wat mindfulness is. Tijdens de les geef ik  een toelichting op wat mindfulness is en doen we oefeningen uit de mindfulnesstraining.

Mindfulnessyoga
In deze workshop staan bewuste aandacht, concentratie en meditatie centraal. De oefeningen worden in een langzaam tempo uitgevoerd. Door het uitvoeren van langzame bewegingsoefeningen, wordt je opmerkzaamheid (mindfulness) beoefend. Ook mediteren is onderdeel van de workshop. Wanneer je met aandacht je lichaam beweegt kalmeert je geest en kan je lichaam ontspannen.

Hathayoga
In deze workshop doen we verschillende yogahoudingen. We bouwen deze houdingen langzaam op. Niet het resultaat is belangrijk, maar de weg er naar toe. Wat kom je daarin over jezelf tegen?  Ook doen we ademhalingstechnieken, balansoefeningen en meditatie.

Iedereen kan aan de workshops meedoen. Je hoeft geen ervaring met yoga of meditatie te hebben.