Yoga en klankschalen workshop

Laat je meevoeren op een innerlijke reis van ontspanning en heling.

YogaMo organiseert samen met klankschaalmasseur Adriana Kooij regelmatig een bijzondere avond yoga en een klankschalensessie.

Het eerste uur doen we tijdens een yogasessie meditatie en ontspanningsoefeningen. Hierdoor kom je tot rust en kun je meer ontspannen genieten van het tweede deel van de avond. Dan kun je liggend op een matje je laten onderdompelen in een warm bad van klankschalen en andere (pure) instrumenten. Na afloop drinken we een kopje thee.

Het geluid van de klankschalen heeft een speciaal effect op je lichaam en je geest. Door het aanslaan van een klankschaal ontstaan trillingen die in je lichaam doordringen. De subtiele klanken van klankschalen zorgen voor ontspanning van je lichaam en kalmeren je geest. De klanken benadrukken ook de innerlijke stilte in jou.

Deelnemers ervaren dat de klanken van klankschalen weldadig en rustgevend zijn.  Ze voelen zich na afloop tevreden. Een bijzondere avond, een ontspannen innerlijke reis.

In de agenda kun je zien wanneer Adriana en ik de avonden hebben gepland. De kosten zijn
€ 17,00 per persoon inclusief thee na afloop. Graag betalen op de dag zelf.

Je kunt je tot uiterlijk 1 dag voor de avond aanmelden door te mailen naar info@yogamo.nl of te bellen via 06-30018595.

YogaMo kan de workshop yoga en klankschalen ook bij jou op locatie organiseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Misschien een leuk idee voor een bedrijfsuitje of familiefeest?